באמצע אוגוסט תתקיים סדנה חד-פעמית בהנחייתי. המקום: קמפוס ברושים, תל אביב. הנושא: הז'אנר המוזר הקרוי הייבון. מצורפת כאן ההודעה על המפגש, ולאחריה דוגמה לכתיבה בת-זמננו בז'אנר. ההרשמה בקישור.
עדכון : ההרשמה נסגרה
***********************
אהבת אֵם / מאת אֶלֶנָה דה סוּסָה / מאנגלית דרור בורשטיין
מהחלון האחורי אני רואָה נקבת רָקוּן, אוחזת גור בפיה, הולכת לאִטה לרוחב החצר ומשם מטפסת למעלה אל גג הבית. אני תוהה מדוע היא מסתובבת בחוץ בשעות היום. אולי משהו הטריד אותה. היא חוזרת כדי לקחת את הגורים האחרים ונושאת אותם בזה אחר זה, ארבעה בסך הכול. היא לוקחת אותם למעלה אל הגג, למקום נסתר מעַיִן. ואז לפתע – קול חבטה מחליא. אחד מהגורים נפל ונחת ישר על אחוריו. הוא מיילל בעגמומיות, אינו יכול לזוז.
כְּאֵב לֵב
קוֹל פְּעִיָּתוֹ
שׁוּב וָשׁוּב וָשׁוּב
השכנה ואני מניחות אותו בקופסה קטנה ונוסעות מהר ככל האפשר ל"צער בעלי חיים" בעיר, בתקווה שיוכלו להצילו. אבל בבת אחת, בלא התראה, הוא חוטף התקף ומתחיל להתעוות ולצווח באופן בלתי נשלט. התורָן מעביר את הקופסה הלאה במהירות, ממלמל משהו על כך שאין כל תקווה.
כָּל הַיּוֹם וְהַלַּיְלָה פּוֹסַעַת
לְאֹרֶךְ הַשְּׁבִיל הַקִּדְמִי שֶׁלִּי
אִמָּא בִּמְצוּקָה
היי איפה זה יקרה? תודה
אהבתיאהבתי
שאלה טובה! תודה. התשובה: קמפוס ברושים, תל אביב. הוספתי בגוף הפוסט.
אהבתיאהבתי
כתובת:
ד"ר ג'ורג' וייז 1, תל אביב יפו
אהבתיאהבתי
פרסם את זה מחדש ב-ירח חסר: הייקו בעברית.
אהבתיאהבתי
היי. תודה על סדנה מעשירה. נשארתי עם המרווח ועם לב העיניין.
אהבתיLiked by 1 person